reede, 6. juuli 2007

Tema...

Nii seksikas – ühtaegu kuum, metsik, ligitõmbav ja kütkestav, teisest küljest pisut tagasihoidlik, aga elegantne ja kiire. Aga Ta ei ole ainult silmale ilus vaadata. Temast õhkub midagi – parajalt stiilsust, kaasaegsust. Võib öelda, et sisemuselt on Ta veel ilusam. Selline mõnusalt salapärane.
Ta ei jää kunagi märkamatuks. Tänavapilt muutub Temast elavamaks. Usu mind. Sa võid uhkust tunda, sest sul on midagi, mida kellelgi teisel ei ole. Ta on AINULT sinul. Nii vahva, kas pole?
Ega jagada Teda kellegagi ei tihkaks. Tean, et sa tahaksid hoida Teda mõnes mõttes seitsme luku taga, aga ka siis kiirgaks Ta piisavalt kaugele. Nii on lihtsalt.
Sa ei oska seletada seda tunnet, mida saad, kui oled Temaga koos aega veetnud, Temaga olnud. Tähestik on liialt väike, seletamaks seda suurt tunnet, mis tiksub sügaval sinu sees. Müstiline tunne, aga süda hakkaks nagu kõrvus peksma ning hingamine muutub kiiremaks, kui Teda näed. Tõsiselt lummav. Ooo jaaa!!! Raske on Temalt silmi saada. Ausalt. Ja kui silmad suled, siis on Ta ikka kohal – sama võrratu ja nii atraktiivne.
Tundub, et ei jää palju puudu, et Teda ära süüa. Maitse oleks kindlasti hõrgutav, aga söömine on vaid nauding hetkeks. Sina tahad nautida Teda ikka veel ja veel, ikka uuesti ja uuesti. Sa ei jäta Teda kunagi maha, Ta on sinuga nii heas kui halvas ning Ta on sinuga alati kaasas – igal pool, iga kell ja absoluutselt iga ilmaga.
Sa annad endast kõik, et hoolitseda Tema eest. Hoolid Temast ju niiiiii väga. Silitad ja paitad Teda, ütled hea sõna ja kiidad, toidad parimate hõrgutistega ja poputad niisama. Jumaldad Teda sõna otsesemas mõttes.
Ta on sulle igavesti truu.




...see on minu unistuste auto

Kommentaare ei ole: